(untitled) (Innovative professional education, 2022)
Тема уроку«ПОНЯТТЯ ПІДПРИЄМНИЦТВА.ФУНКЦІЇ ПІДПРИЄМНИЦТВА» Дисципліна: спеціальний курс "Основи підприємництва"Мета уроку:навчальна: сформувати в учнів знання про підприємництво, розкрити поняття «підприємець», «підприємницька діяльність», «підприємство», ознайомити з функціями підприємства.розвивальна: розвивати в учнів пізнавальний інтерес, логічне мислення, вміння самостійно отримувати знання для саморозвитку та вдосконалення себе як особистості.виховна: виховувати в учнів відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, чесність, повагу, людяність.Тип уроку: комбінований.