(untitled) (Innovative professional education, 2022)
Тема уроку«СИСТЕМА ПІДПРИЄМНИЦТВА» Дисципліна: "Основи галузевої економіки"Мета уроку:навчальна: дати знання про систему підприємництва в Україні; розкрити зміст поняття «підприємець» і «підприємництво»; показати роль підприємницької діяльності та її значення для розвитку ринкової економіки.розвивальна: розвивати вміння характеризувати функції та розрізняти види підприємницької діяльності.виховна: виховувати налаштованість на успіх через формування активної життєвої позиції, повагу до підприємництва, цікавість до підприємницької діяльності.Очікувані результати: після засвоєння знань теми, учні зможуть: тлумачити зміст поняття «підприємець», «підприємництво»;характеризувати риси, які властиві підприємцю; називати функції та передумови розвитку підприємництва; визначати переваги і недоліки підприємницької діяльності; наводити приклади підприємств у різних сферах економіки; оцінювати роль підприємця у розвитку ринкової економіки в Україні.Тип уроку: урок засвоєння нових знань.