(untitled) (Innovative professional education, 2022)
Тема уроку«ОРГАНІЗАЦІЯ ВЛАСНОГО БІЗНЕСУ» Предмет: "Основи галузевої економіки"Мета уроку:навчальна: дати знання про умови, порядок створення, реорганізацію та ліквідацію підприємства; розкрити зміст поняття «підприємницька ідея», «підприємство»; показати роль підприємницької діяльності та її значення для розвитку ринковоїекономіки;розвивальна: розвивати вміння характеризувати види підприємницької діяльності; аналізувати різні організаційні форми підприємницької діяльності, їхні переваги і недоліки;виховна: виховувати впевненість на успіх через формування активної життєвої позиції, повагу до підприємництва, цікавість до підприємницької діяльності.Основні поняття: підприємницька ідея, підприємець, підприємництво, підприємство, види підприємницької діяльності, власний бізнес.Очікувані результати: після засвоєння теми учні зможуть: тлумачити зміст поняття «підприємницька ідея» і «підприємство»; характеризувати види підприємств; називати переваги і недоліки різних форм підприємницької діяльності; наводитиприклади підприємств у різних сферах економіки; умови, порядок створення, реорганізації та ліквідації підприємств; оцінювати роль підприємця у розвитку ринкової економіки в Україні.Тип уроку: комбінований.