(untitled) (Innovative professional education, 2022)
Тема заняття«ТЕХНОЛОГІЯ ЗАСНУВАННЯ ВЛАСНОЇ СПРАВИ» Дисципліна: "Підприємницька діяльність"Мета заняття:навчальна: закріплення й поглиблення знань учнів зі створення власної справи, розробка проєкту підприємницької ідеї, формування вмінь застосовувати набуті теоретичні знання у професійній діяльності, використосувати інформаційно-комунікаційні технології в самостійній і дослідницькій діяльності, оцінювати ринкову ситуацію і приймати оптимальні рішення;розвивальна: формування підприємницького типу мислення, розвиток критичного мислення, ділових якостей, пам’яті, уваги, пізнавальної самостійності, навичок групової роботи, вміння вирішувати проблеми;виховна: формування професійно значущих особистих якостей, виховання ініціативності, підприємливості, активної життєвоїпозиції, почуття відповідальності за виконану роботу.методична: впровадження технологій колективно-групового навчання (з елементами проєктної технології).Тип уроку: семінарське заняття.