(untitled) (Innovative professional education, 2022)
Тема уроку «ПОДАТКОВА СИСТЕМА ДЕРЖАВИ» Дисципліна: "Основи галузевої економіки і підприємництва" Мета уроку: сформувати у здобувачів освіти поняття про податкову систему політику; навчити розрізняти принципи oподаткування; характеризувати суб’єкти й об’єкти оподаткування; аналізувати можливості впливу принципів оподаткування на загальний стан економіки; продовжити розвивати економічне мислення. Тип уроку: комбінований.