(untitled) (Innovative professional education, 2022)
Тема уроку«ДОХОДИ ТА ЇХ РОЗПОДІЛ» Дисципліна: «Основи галузевої економіки» Мета уроку:навчальна: перевірити знання учнів про суть розподілу доходів, джерела і структуру сімейних доходів.розвивальна: розвивати уміння аналізувати доходи сім’ї, творчі здібності та уяву учнів.виховна: виховувати в учнів повагу до внеску кожного члена у сім’ю.Тип уроку: урок перевірки і корекції знань, умінь і навичок.Вид уроку: урок-ділова гра.