(untitled) (Innovative professional education, 2022)
У представленому проєкті розглядається створення бізнесу на здійснення послуг у сфері сільського туризму. На базі власного сільського будинку площею 150 м2 і територією 12 соток буде організовано проживання відпочиваючих. Власники здійснюють послуги у вигляді розселення гостей, харчування, організації пішохідних та велосипедних прогулянок, екскурсій на човні історичними пам’ятками минулого.Потенційними клієнтами можуть бути люди, які ведуть здоровий і активний спосіб життя, сімейні люди з дітьми до 12 років, які за відносно невеликі гроші бажають відпочити на природі; міські мешканці, учасники «турів вихідного дня», «тематичні» туристи,пенсіонери, студенти.Бізнес розрахований на підприємливих мешканців туристичних міст і сіл – особливо для молоді з відповідною освітою. Проєкт спрямований на заохочення людей вести здоровий спосіб життя.