ПОДАТКОВА СИСТЕМА ДЕРЖАВИ: Методична розробка уроку (Innovative professional education, 2022)
Тема уроку«ПОДАТКОВА СИСТЕМА ДЕРЖАВИ»Дисципліна: "Основи галузевої економіки і підприємництва"Мета уроку: сформувати у здобувачів освіти поняття про податкову систему політику; навчити розрізняти принципи oподаткування; характеризувати суб'єкти й об'єкти оподаткування; аналізувати можливості впливу принципів оподаткування на загальний стан економіки; продовжити розвивати економічне мислення.Тип уроку: комбінований.