ВИДИ ПОДАТКІВ: Методична розробка уроку (Innovative professional education, 2022)
Тема уроку«ВИДИ ПОДАТКІВ»Дисципліна: "Основи галузевої економіки і підприємництва"Мета уроку: сформувати у здобувачів освіти поняття про види податків; навчити розрізняти види податків та розраховувати величину окремих видів податку; аналізувати можливості впливу видів податків на загальний стан економіки; продовжити розвивати економічне мислення.Обладнання: підручник, таблиці, схеми, роздавальний матеріал, презентаційні матеріали (додаток 7).Тип уроку: комбінований.