СОЦІАЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО: Методична розробка уроку (Innovative professional education, 2022)
Тема уроку«СОЦІАЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО»Дисципліна: спеціальний курс «Основи підприємництва» Мета уроку:навчальна: отримати знання про такий вид підприємництва як «соціальне підприємництво», дізнатись про його відмінності від звичайного бізнесу та особливості його започаткування; навчитись використовувати отримані знання для розширення своїх можливостей у світі підприємництва та реалізації своєї підприємницької ідеї.розвивальна: розвивати в учнів пізнавальний інтерес до даної теми, логічне мислення, увагу, пам'ять, вміння самостійно отримувати знання для саморозвитку та вдосконалення себе як особистості та потенційного підприємця.Мета виховна: виховувати відповідальність, цілеспрямованість, креативність, наполегливість у досягненні цілей.Тип уроку: комбінований.