БІЗНЕС-ПЛАН ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ: Методична розробка уроку (Innovative professional education, 2022)
Тема уроку«БІЗНЕС-ПЛАН ЯК ІНСТРУМЕНТ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ»Дисципліна: спеціальний курс «Основи підприємництва»Мета уроку:формування предметних компетентностей:групування витрат підприємства, калькулювання собівартості; мотивація трудової діяльності та політика оплати праці; вміння здійснювати економічні розрахунки; формування ключових компетентностей: уміння вчитися: уміння аналізувати, виконувати економічні розрахунки;спілкуватися рідною мовою: уміння обговорювати питання, пов’язані з проблемами проєкту;компетентність у цифрових технологіях: уміння використовувати цифрові технології для пошуку проблематики проєкту;математична компетентність: здатність до раціонального витрачання коштів;ініціативність і підприємливість: здатність аналізувати помилки або можливі ризики під час вибору проєкту і відповідно ризикувати для досягнення запланованого результату;соціальна і громадянська компетентність: уміння працювати в колективі