(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Тема уроку«ІНТЕЛЕКТУАЛЬНА ВЛАСНІСТЬ ТА ЇЇ ЗАХИСТ» Дисципліна: спеціальний курс "Основи підприємництва"Мета уроку:Навчальна: навчити учнів орієнтуватися у системних основах створення, правової охорони, захисту і комерційної реалізації об’єктів права інтелектуальної власності.Розвивальна: розвивати в учнів пізнавальний інтерес до даної теми, логічне мислення, вміння самостійно отримувати знання для саморозвитку та вдосконалення себе як особистості.Виховна: виховувати в учнів відповідальність, цілеспрямованість, наполегливість, чесність, повагу, людяність.Тип уроку: комбінований.