(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
Тема уроку«ПОДАТКОВО-БЮДЖЕТНА ПОЛІТИКА ДЕРЖАВИ» Дисципліна: "Основи галузевої економіки і підприємництва"Мета уроку: сформувати у здобувачів освіти поняття про податково-бюджетну політику; навчити розрізняти стимулюючу та стримуючу фінансову політику;характеризувати принципи економічної політики; аналізувати можливості впливу на загальний стан економіки; продовжити розвивати економічне мислення.Тип уроку: комбінований.