(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2022)
ТЕМА УРОКУМЕТОДИ РИНКОВОГО ЦІНОУТВОРЕННЯ Дисципліна: «Ціноутворення»Мета уроку: ознайомити учнів з основними витратними методами ціноутворення.Тип уроку: засвоєння нових знань.