(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Стаття актуалізує значення нормативних документів безпеки харчових продуктів в освітньому процесі фахових молодших бакалаврів технології харчування. Представлено основні ксенобіотики і контамінанти харчової сировини і продуктів. Зазначено актуальність набутих компетентностей з оцінки інтегральної безпеки харчових продуктів у виробничій діяльності фахових молодших бакалаврів.