(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Розглянуто розроблення й застосування екоорієнтованих педагогічних технологій у професійній освіті України, зокрема для професійної підготовки майбутніх кваліфікованих робітників сфери ресторанного господарства.