(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Обґрунтовано актуальність екоорієнтованих педагогічних технологій, проаналізовано їх особливості та визначено структурні компоненти готовності викладачів до розроблення та застосування цих технологій у професійній підготовці майбутніх кваліфікованих робітників. Коротко висвітлено стан проблематики щодо дослідження готовності викладачів закладів професійної (професійно-технічної) освіти до використання екоорієнтованих педагогічних технологій у своїй роботі за умов воєнного стану.