(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Ураховуючи сучасний стан будівельної галузі та катастрофічну екологічну ситуацію у повоєнній Україні, професійна підготовка майбутніх робітників-будівельників має орієнтуватися на активізацію пізнавальної діяльності, екологічне виховання, відповідальність за наслідки професійної діяльності. Доцільними та результативними у цьому процесі є розроблені екоорієнтовані педагогічні технології, зокрема технологія проблемного навчання, інформаційно-комунікаційні, проєктного навчання.