(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Представлено досвід використання педагогами професійного навчання методів інтерактивних технологій. Заявлено про актуальність розвитку в майбутніх механіків автомобільного транспорту підвищення цифрової грамотності. Проаналізовано актуальність використання засобів інформаційно-комунікаційних технологій при підготовці майбутніх фахівців і кваліфікованих робітників автомобільного транспорту в умовах дистанційного навчання.