(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Стаття присвячена опису структури методичної системи професійної підготовки кваліфікованих робітників в умовах змішаного навчання. Розкрито зміст методологічно-цільового, змістового, процесуально-організаційного та контрольно-регулятивного компонентів означеної системи.