(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Державно-приватне партнерство в країнах Центральної Європи, не зважаючи на активну позицію Європейської комісії з просування даного питання, розвинуте досить неоднорідно. Ведучу позицію в реалізації проєктів державно-приватного партнерства посідає Німеччина, решта країн характеризується нейтральним ставленням до даного механізму. Найбільша кількість проєктів, реалізованих у рамках державно-приватного партнерства, припадає на енергетику, транспорт, водопостачання та санітарію, телекомунікації, освіту та охорону здоров’я.