(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Порушено питання впровадження на регіональному рівні державно-приватного партнерства у професійній (професійно-технічній) освіті за муніципальним вектором, розкрито значення експерименту всеукраїнського рівня в удосконаленні процесу формування здобувачами освіти «м’яких» та «твердих» навичок (soft skills, hard skills). Висвітлено досвід організації роботи навчально-практичних центрів з використання основних форм співпраці з бізнес-партнерами.