(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У статті порушується проблема нормативного стимулювання підприємців до ефективної взаємодії із закладами професійної освіти на основі державно-приватного та соціального партнерства шляхом прийняття законів «Про справедливість на ринку праці» та «Про саморегулівні організації», які створять передумови розроблення та впровадження стандартів професійної діяльності та професійних стандартів як інструментів вимірювання та стимулювання до ефективності освіти та праці усіх працівників, підприємств і закладів освіти.