(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Висвітлено тенденції публічно-приватного партнерства у сфері професійної освіти і навчання в країнах Європейського Союзу. Розкрито зміст програм публічно-приватного партнерства, реалізація яких забезпечує підвищення якості та доступності професійної освіти і навчання, розвиток інновацій, фінансування навчальних програм, налагодження співпраці між навчальними закладами, державними, приватними та громадськими організаціями тощо. Сформульовано рекомендації щодо використання прогресивних ідей європейського досвіду в розвитку державно-приватного партнерства у сфері професійної (професійно-технічної) освіти в Україні.