(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У забезпеченні якісних результатів професійної підготовки майбутніх фахівців особлива роль належить викладачеві, його професійній компетентності, яка поєднує професійні знання, уміння фахівця високої кваліфікації у певній галузі та майстерність педагогічної діяльності. Зважаючи на це, визначено принципи та сучасні форми і види розвитку професійної компетентності викладачів закладів фахової передвищої освіти.