(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
Охарактеризовано розвиток соціогуманітарної освіти в законодавстві України. Окреслено проблему маргіналізації вітчизняної педагогічної науки в цілому та процесу виховання в закладах вищої освіти. Визначено шляхи відновлення статусу соціогуманітарної освіти в державній освітній політиці України.