(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2023)
У публікації висвітлено проблеми розвитку молодіжного підприємництва. Однією з форм підтримки майбутніх молодих підприємців позиціоновано консультування. Сприяння молодіжному підприємництву має потенціали соціального розвитку, оскільки це дає змогу здобувачам професійної освіти і випускникам закладів П(ПТ)О підвищити свій рівень захисту від безробіття та забезпечення самозайнятості, створення робочих місць для інших, таким чином підвищуючи власний рівень життя та стандарти найближчого оточення, одночасно зменшуючи бідність і утворюючи стійкі засоби повноцінного буття. За результатами досліджень зроблено висновок, що надто мала роль молоді у підприємницькій діяльності, ймовірно, й надалі викликатиме занепокоєння серед заінтересованих сторін, якщо в процесі оволодіння основами підприємницької діяльності і фінансової грамотності не буде запроваджено ефективне консультування для вирішення означених у публікації проблем.