(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У статті висвітлено питання консультування майбутніх підприємців із змін та доповнень у законодавстві України на час дії воєнного стану. Визначено аспекти спрощення податкових платежів, державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та деякі питання трудових відносин і оплати праці в умовах воєнного стану в державі.