(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Створення умов для підтримки молодіжного підприємництва, передбачає в закладах професійної (професійно-технічної) освіти організацію проведення консультування здобувачів освіти з молодіжного підприємництва. Актуальність визначення методів та етапів консультування з молодіжного підприємництва обумовлена тим, що в даний час цей вид психологічної підтримки затребуваний готовністю майбутніх кваліфікованих робітників до підприємницької діяльності.