(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Проаналізовано алгоритм та доцільність впровадження екоорієнтованих педагогічних технологій у професійну підготовку майбутніх кваліфікованих робітників будівельної, аграрної галузей та сфери ресторанного господарства в контексті наукового дослідження лабораторії технологій професійного навчання.