(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розглядаються особливості створення контенту для консультацій, орієнтованих на здобувачів закладів професійної освіти, які займаються молодіжним підприємництвом. Висвітлено унікальні елементи, що беруть участь у формуванні матеріалу, охоплюючи такі важливі теми, як сучасні аспекти підприємництва, його визначення та актуальність у сучасному економічному просторі. Підкреслюється важливість розвитку підприємницького мислення, інтеграції соціальної відповідальності та сприяння гуманізації шляхом зосередження уваги на здобутті знань та особистісному розвитку. Мета дослідження полягає в тому, щоб запропонувати розуміння формулювання спеціалізованого змісту, необхідного для ефективного консультування, гарантуючи, що здобувачі професійної освіти будуть добре підготовлені до складнощів і можливостей, притаманних молодіжному підприємництву.