(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Державно-приватні партнерства (ДПП) в освіті: потенційність та ризики. Відображено складність ДПП в освіті та їх вплив на доступність, якість і соціальну справедливість. Розглянуто різні аспекти впливу державно-приватного партнерства в освіті та зроблено акцент на необхідність уважного регулювання ДПП для забезпечення ефективності та розвитку освіти.