(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Заявлено про значення співпраці та відповідального партнерства для розвитку професійної освіти та національної системи кваліфікацій; означено тенденції розвитку державно-приватного партнерства у професійній освіти; схарактеризовано можливості гармонізації нормативно-правового забезпечення розвитку державно-приватного партнерства у професійній освіті із європейським законодавством.