(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Проаналізовано досвід Італії у запроваджені державно-приватного партнерства у професійній освіті. Виявлено, що основним орієнтиром реорганізації тут є надання кваліфікаційних навичок відповідно до потреб ринку праці. Висвітлено ті конкретні механізми налагодження партнерства між державними і приватними організаціями у сфері професійної освіти, які є корисними для переосмислення і використання в сучасних українських реаліях.