(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Сьогодні Україна є однією з найбільш енергоємних економік світу і має величезний потенціал до енергозбереження та енергоефективності, тож необхідним є запровадження сучасних будівельних технологій, матеріалів, збільшення частки енергії з відновлюваних джерел, повторне використання ресурсів тощо. Заходами держави у сфері енергетичної ефективності є популяризація серед населення підходів щодо її підвищення, зокрема і удосконалення професійної підготовки майбутніх робітників-будівельників засобами інтерактивних педагогічних технологій.