(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Автор висвітлює досвід діяльності Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Луганській області в умовах війни, спрямований на підтримку переміщених закладів професійної (професійно-технічної) освіти, розвитку цифрової компетентрості викладачів загальноосвітніх дисциплін