(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Актуалізовано проблему розвитку зелених навичок у працівників різних галузей економіки. Розкрито роль закладів професійної освіти у екологічній трансформації економіки та суспільства. Представлено практичний досвід формування зелених навичок у здобувачів професійних кваліфікацій шляхом реалізації екоорієнтованих проєктів «Сонячна енергетика як складова освітнього процесу», «Сонячні лавки», «Громадський моніторинг якості повітря міста Хмельницького».