(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Висвітлено актуальну проблему формування екологічної компетентності майбутніх медичних сестер у фахових коледжах. З’ясовано сутність поняття «екологічна компетентність», що розглядають науковці у контексті формування критичного мислення, відповідальності і здатності не лише визначати екологічні проблеми, знаходити раціональні шляхи вирішення їх, а й попереджати виникнення останніх.