(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розкрита важливість застосування екоорієнтованих будівельних технологій, особливо в повоєнний період відбудови України. Намічені шляхи впровадження екоорієнтованної підготовки здобувачів професійних (професійно-технічних) навчальних закладів, зокрема з професії лицювальник-плиточник. Встановлено, що екологічні вимоги при виконанні облицювальних робіт включають три групи: організаційні, технологічні, особистісні та розкрита їх сутність.