(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Висвітлено практику проведеного методичною службою професійно-технічної освіти у Дніпропетровській області аналізу ринку праці та його задоволення ресурсами закладів професійної (професійно-технічної) освіти. Продемонстровано спроби реагування на ситуацію в умовах воєнного стану застосуванням сучасних оперативних дій навчальними закладами. Перелічено фактори, що стримують оперативність дій в умовах воєнного стану по задоволенню запитів роботодавців. Сформовано перелік проблем, які підлягають виконанню у вирішенні проблем економіки сьогодення.