(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У підрозділі висвітлено напрями реалізації стратегії соціально-економічного розвитку ЄС, прийнятої Європейською радою. Розглянуто динаміку та механізм взаємодії трьох основних пріоритетів сучасного соціально-економічного розвитку. Обґрунтовано висновок про те, що творча реалізація такої стратегії в Україні створить можливість для більш динамічного просування в напрямі досягнення інноваційної, освітньої та інтелектуальної конкурентоспроможності нашої держави.