(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Висвітлено основні методичні підходи до поєднання економічних знань із технічними дисциплінами, зокрема через інтердисциплінарний підхід, проєктно-орієнтоване навчання та використання кейс-методу. Акцентовано увагу на тому, що інтеграція економічної культури у професійну підготовку майбутніх техніків транспортних технологій та управління перевезеннями на автомобільному транспорті в контексті сучасного сталого розвитку є можливою при дотриманні ряду умов, у тому числі педагогічних. Також окреслено важливість упровадження цифрових технологій та особистісно орієнтованих моделей у транспортній сфері та співпраці з бізнесом та державно-приватне партнерство, яке забезпечує студентів доступом до актуальних знань та інструментів, що використовуються в індустрії.