(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Конкретизовано визначення економічної компетентності майбутніх фермерів. Розкрито зміст та обґрунтовано структуру економічної компетентності фахових молодших бакалаврів з організації і технології ведення фермерського господарства як взаємозалежне поєднання мотиваційно-ціннісного, когнітивного, діяльнісного, особистісно-рефлексивного компонентів. Схарактеризовано основні компоненти формування економічної компетентності майбутніх фермерів у процесі фахової підготовки