(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розробка та впровадження ефективної системи самооцінювання дасть змогу майстрам виробничого навчання автомобільної галузі об’єктивно оцінювати рівень своєї професійної компетентності, визначати напрями подальшого розвитку та підвищувати якість освітнього процесу