(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Представлено аналіз якості професійної освіти в контексті навчання та розвитку впродовж життя. Досліджуються ключові фактори, що визначають якість освіти, розглядаються сучасні виклики щодо її доступності та пропонуються потенційні стратегії вдосконалення системи професійної освіти для задоволення потреб суспільства, яке постійно змінюється.