(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розкриваються питання підвищення якості професійної освіти і навчання як важливої передумови досягнення сталого розвитку суспільства, інструмента ефективного управління конкурентоспроможністю трудового потенціалу країни. Значна роль у забезпеченні якості підготовки майбутніх фахівців належить саме викладачам з високим рівнем розвитку професійної компетентності. Відображено результати педагогічного дослідження розвитку професійної компетентності викладачів фахових дисциплін аграрних коледжів.