(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У підрозділі обґрунтовано професійно-педагогічний саморозвиток викладача як творчий процес, що забезпечує зростання професіоналізму та педагогічної майстерності фахівця, як науковий феномен, що визначає потребу викладача у саморусі, відмову від консервативності і репродуктивності на користь розвитку власної педагогічної творчості.