(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
У підрозділі розглядаються актуальні підходи та методи розвитку педагогічної майстерності викладачів загальноосвітніх дисциплін у закладах професійної (професійно-технічної) освіти. Окрему увагу приділено питанням удосконалення професійних компетентностей викладачів через впровадження інноваційних технологій, цифрових інструментів та методик активного навчання.