(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Розкрито суть поняття «педагогічна умова». Визначено та охарактеризовано основні педагогічні умови формування професійної компетентності майбутніх економістів: забезпечення позитивної мотивації до оволодіння майбутньою спеціальністю; використання активних методів навчання; оволодіння практичним досвідом здійснення майбутньої професійної діяльності; інформаційне забезпечення освітнього процесу підготовки майбутніх фахівців до професійної діяльності; активізація науково-дослідницької роботи студентів та викладачів.