(untitled) (Інноваційна професійна освіта, 2024)
Досліджено негативний вплив російського вторгнення на енергетичну систему України та роль відновлювальної енергетики в подоланні енергетичної кризи. Розглянуто питання підготовки дорослого населення до підприємницької діяльності як стратегічного чинника забезпечення енергетичної незалежності країни. Проаналізовано зв’язок між розвитком підприємництва та стабілізацією енергетичного сектора. Наголошено на важливості освітніх програм для дорослих у контексті формування енергетичної стійкості й економічної безпеки України в умовах війни.